Arrangementer

Gode traditioner holdes i hævd på Botilbud Solskrænten

Gode traditioner er vigtige at bevare og vedligeholde, bl.a. derfor festliggøres borgernes mærkedage.

Borgeren kan, i forbindelse med egen fødselsdag, bestille en speciel menu fra vort køkken. Fødselarens favoritretter laves af fælles køkkenet, hvor der lægges vægt på en dejlig smagsoplevelse - også på fødselsdagen.

Også ved andre mærkedage kan borgeren bestille speciel menu, og er mærkedagen rund fødselsdag eller andet, inviteres familien og venner til festlig afholdelse af mærkedagen.

En årlig tilbage vendende begivenhed er sommerfesten, hvor borgere og personal mødes i atrium-gården til helstegt pattegris og andre lækkerier, samt friske jordbær.

En anden årlig begivenhed er efterårsfesten, hvor familie til borgerne inviteres med. Her spises en dejlig 3 retters menu og et lokalt orkester spiller under middagen. En hyggelig komsammen for familie, borgere og personale.

Julen er naturligvis også et tidspunkt, hvor traditionerne fastholdes på Botilbud Solskrænten. Der afholdes en julegudstjeneste og træer pyntes på alle afdelingerne. Juleaften står på god traditionel julemad og hygge i samvær med personalet.

Det er af stor betydning for alle på Botilbud Solskrænten, at de gode traditioner holdes vedlige.

Ture ud af huset

En god tradition på Botilbud Solskrænten er den årlige tur til Egeskov Marked. Her besøges stande og der handles i de små hyggelige boder. En festlig og fornøjelig dag i samvær mellem borgere og personale samt de andre besøgende på markedet.

I løbet af sommeren køres der til de nærliggende badestrande, hvor badetøj og madkurv medbringes. Et yndet udflugtsmål er strandhuset på Signebjerg Strand, hvor der bades, grilles og hygges på en dejlig dansk sommerdag.

I løbet af hele året køres der ture til Faaborg, hvor der handles og aflægges besøg på de små hyggelige spisesteder, alt efter borgerens ønske.